25
Mar

Informatiebijeenkomst op donderdag 7 april

Eind december hebben wij u voor de eerst geïnformeerd over onze plannen voor woningenbouw op de locatie van Steven Bos aan de IJssellaan 30 in Ouderkerk aan den IJssel. Het plan is om op deze locatie een woonwijk te realiseren met circa 31 woningen, genaamd IJsselgaarde. De afgelopen maanden hebben de plannen, o.a. met input van buurtbewoners, steeds meer vorm gekregen. De hoogste tijd om u tijdens een inloopbijeenkomst meer te vertellen over het plan. 

Informatiebijeenkomst op donderdag 7 april

We nodigen u graag uit voor een informatiebijeenkomst op donderdag 7 april van 18.30 tot 20.30 uur. We gaan dan graag met u in gesprek over onder meer de volgende thema’s:

  • Ontwerp
  • Inrichting openbare ruimte
  • Bereikbaarheid en parkeren
  • Bouwlogistiek
  • Saneringsplan (toelichting door Adverbo; een milieu adviesbureau)*
  • Planning

*het saneringsplan ligt nog tot en met vrijdag 8 april ter inzage. Het besluit en de daarbij behorende stukken kunnen op afspraak worden ingezien bij de Omgevingsdienst Midden-Holland (ODMH), Thorbeckelaan 5 te Gouda (telefoon 088 54 50 000). Deze procedure heeft kenmerk 2022041862. U vind de brief ‘Kennisgeving besluit Wet bodembescherming IJssellaan 30’ van de provincie Zuid-Holland hieronder.

Locatie

De bijeenkomst vindt plaats op de locatie van Steven Bos aan de IJssellaan 30. Het is een informatiemarkt met stands per onderwerp. Er zijn geen plenaire presentaties. 

Bij vragen

Heeft u vragen over of naar aanleiding van de bijeenkomst? Of wilt u graag persoonlijk contact? Neem dan contact op met Simon de Roo van communicatiebureau De Wijde Blik via [email protected]


© Thunnissen Groep 2024
De beelden, impressies, maten, oppervlakten en prijzen zijn zo nauwkeurig mogelijk vastgesteld. Aan de indicatieve waarden kunnen geen rechten worden ontleend.
Privacyverklaring