8
Dec

Informatiebijeenkomst op dinsdag 21 december

VOF Inclusief Wonen, een samenwerking is van Thunnissen en Schouls Projecten Risicomanagement BV, organiseert samen met De Wijde Blik een informatiebijeenkomst voor omwonenden om hun het nieuwbouwplan toe te lichten. Het gaat dan zowel over de opzet van het plan/woningen, als over de planning van de ontwikkeling en bouw. We doen dit tijdens een online bijeenkomst op dinsdag 21 december van 19:30 tot 20:30 uur. Tijdens deze online sessie heeft u tevens de mogelijkheid om vragen te stellen. 

Hoe doet u mee?

We organiseren deze online bijeenkomst via videobelprogramma Zoom. Meedoen gaat heel eenvoudig. U klikt namelijk op 21 december kort voor 19:30 uur op de link naar de bijeenkomst. U hoeft hiervoor niets te downloaden. Ook kunt u zelf bepalen of u in beeld komt of niet. De bijeenkomst is het beste te volgen via een Ipad, laptop of andere computer. Vragen kunt u tijdens de avond stellen via de chat.

Manieren van inloggen 

Deelnemen zonder Zoom app? Klik op deze link om deel te nemen aan de bijeenkomst.
Heeft u de Zoom app? Klik op deze link om de bijeenkomst bij te wonen met de app (of om de app te downloaden)
Werkt de link niet? Ga dan naar www.zoom.us/join. Vul de Meeting ID: 883 0793 5335 en Passcode: 130988 in, en klik op Join.

Geluid en beeld 

Log een paar minuten voordat de bijeenkomst begint in om geluid en beeld te testen.
Kies vervolgens voor ‘Join audio by computer’.
Camera gebruiken? Klik dan op de knop ‘Startvideo’ linksonder.


© Thunnissen Groep 2023
De beelden, impressies, maten, oppervlakten en prijzen zijn zo nauwkeurig mogelijk vastgesteld. Aan de indicatieve waarden kunnen geen rechten worden ontleend.
Privacyverklaring